foto

Patrick Connor

  • nar. 6.8.1926
    Margate, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.7.2008 (81 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Brazil
Životní síla
1984 Laughterhouse
1981 Oko jehly
Ragtime
1975 Flame
1974 Svědek na zabití (TV film)
1968 Strange Affair, The
1962 Death Trap
1959 Headless Ghost, The
1958 I Was Monty's Double
1957 Kill Her Gently
1955 John and Julie
Yank in Ermine, A

TV seriály

2011 Super drbna (TV seriál)
Růžové intriky (S04E19)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Spring and Autumn (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Ani vražda už není, co bývala (E24)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
More Faces of Jim (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
Our House (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Potts and the Night Whistlers (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace