foto

Kaisa Rastimo

  • nar. 24.7.1961 (57 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Bouřlivák
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1998 Säädyllinen murhenäytelmä
1995 Suolaista ja makeaa
1988 Lauran huone (studentský film)
1982 Keväthurma (studentský film)

Dokumentární

1992 Kuinka katosin karkkimaahan
1989 Ajatusrikolliset

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bouřlivák
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1995 Suolaista ja makeaa
1988 Lauran huone (studentský film)

Dokumentární

1992 Kuinka katosin karkkimaahan

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1998 Säädyllinen murhenäytelmä
1988 Lauran huone (studentský film)
1984 Yön yli

Dokumentární

1992 Kuinka katosin karkkimaahan
1989 Ajatusrikolliset
Perhe - La familia
1986 Lippo (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Skorpionin tanssi
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)

Dokumentární

1997 Made in Filmland (studentský film)
1985 No Comments

Host

TV pořady

2004 Populäärikulttuuria Keravalta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace