foto

Ola Tuominen

  • nar. 14.10.1958 (61 let)
    Mikkeli, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Päin seinää
2012 Varaosamies
2011 Pompeijin viimeiset päivät
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2006 Barbara (studentský film)
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
2001 Young Love
1995 Tasaraha - Arskan tapaus
1994 Recycle Man (studentský film)
Viimeinen ilta (TV film)
1992 Ovi (TV film)
1989 Patterijätkä (TV film)
1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)
1985 Neznámý voják
1982 Kolmetoista mehiläistä (TV film)

TV seriály

2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Koiramäki (TV seriál)
Hiljaista on (TV seriál)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
2003 Syrhämä (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2000 Risto Räppääjä (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)
Hovimäki (TV seriál)
Korvatunturin tallin joulu (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1993 Jäähyväiset rakkaimmalle (TV seriál)
Metsolat (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
1986 Sekakuoro (TV seriál)

Dokumentární

2016 Juicen porukoissa (TV film)
2015 Sehän on Sibelius!
2011 Tiilenpäät (TV seriál) - vyp.
2009 Oskari Tokoi (1873 - 1963) (TV film) - vyp.
2006 Kadonneet (TV seriál) - vyp.
Konepistooli Suomi (TV film) - vyp.
1986 Kirkko keskellä kylää (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Martina ja hengenpelastajat (TV pořad)
2004 Satuhäät (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky