foto

James Dreyfus

  • nar. 9.10.1968 (50 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Scottish Mussel
2008 He Kills Coppers (TV film)
2007 Double Time (TV film)
2005 Říkejte mi Kubrick
2004 Agent Cody Banks 2
Fat Slags
2000 Amatér
1999 Notting Hill
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1996 Boyfriends
1995 Richard III.
Thin Ice
1994 W.S.H. (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Too Cold For Hell (S02E10)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Soud člověka (S03E10)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Bílá a černá labuť (S14E08)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
2000 Bette (TV seriál)
Gormenghast (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
Sex (S03E03)
1995 Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
1994 Paris (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 The Jack Docherty Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace