foto

Nicole Dubuc

  • nar. 6.11.1978 (40 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pošťák Pat
2006 Svět Polly

TV seriály

2017 Star Wars: Síly osudu (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Před zraky Imperiálů (S03E16)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Spojenec (S03E09)
Hrdinové Hery (S03E04)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2012 Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Gaspard a Lisa (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Senzační Spider-Man (TV seriál)
2007 Iron Kid (TV seriál)
Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
2006 Finley požární autíčko (TV seriál)
Mickeyho klubík (TV seriál)
2005 Kočkoškrab (TV seriál)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 JoJo's Circus (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Dragon Tales (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Hunted

TV seriály

2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Young Justice (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Alf (TV seriál)
Pes v domě (S02E20)
1986 Our House (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace