foto

Will Bates

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Depraved
The Sound of Silence
2017 Hot Summer Nights
2016 Imperium
2015 Dívka z románu
2014 Among Ravens
Buttercup Bill
Výchozí bod
X/Y
2013 Pod povrchem
2012 28 Hotel Rooms
Lola Versus
Nobody Walks
Normals, The
Ztracená generace
2010 Aardvark
2009 You Wont Miss Me

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
The Graduate (E04)
The Big Break (E03)
Mommy Issues (E02)
2018 Charmed (TV seriál)
Out of Scythe (S01E07)
Kappa Spirit (S01E06)
Other Woman (S01E05)
další epizody (7)
Nightflyers (TV seriál)
All That We Have Found (E10)
Rebirth (E08)
Transmission (E07)
další epizody (9)
Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (10)
Sweetbitter (TV seriál)
It's Mine (E06)
Weird Night (E05)
Simone's (E04)
další epizody (6)
The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
další epizody (10)
The Path (TV seriál)
Messiah (S03E06)
Pageantry (S03E05)
De Rerum Natura (S03E04)
další epizody (6)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (13)
2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
The Path (TV seriál)
Restitution (S02E10)
Oz (S02E09)
Return (S02E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
další epizody (13)
2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Camera Obscura (S01E09)
The House of Space and Time (S01E08)
další epizody (9)
Pure Genius (TV seriál)
Pilot (E01)
The Path (TV seriál)
The Miracle (S01E10)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (12)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2010 Futurestates (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vynálezkyně: Z kapky krve
2018 Dirty Money (TV seriál)
Hard NOx (E01)
Divide and Conquer: The Story of Roger Ailes
2017 CounterPunch
2016 Nulté dny
V záři reflektorů: Carrie Fisher a Debbie Reynolds
2015 Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
Steve Jobs: Muž ve stroji
2014 Another World
Mission Blue
Notorious Mr. Bout, The
Stephanie in the Water
2013 Jak se krade tajemství: Příběh Wikileaks

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Dear John (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace