foto

Michael Antonakos

  • nar. 21.10.1982 (34 let)
    Athény, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lhát se nemá (TV film)
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2010 The Beast of Bottomless Lake
2008 Free Style
Ničivé tornádo (TV film)
Odyseus: Cesta do temnoty
That One Night
2007 Blood Brothers: Reign of Terror
Plácek 3
Postal
2006 Elita armády
2005 Plácek 2
Sleepover Nightmare
Tráva
Zločinné úmysly (TV film)

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Spanking the Zombie (S03E05)
2014 Arrow (TV seriál)
Rudo před očima (S02E20)
Continuum (TV seriál)
Wasted Minute (S03E06)
Lovci duchů (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Srpen (S02E08)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace