foto

Samppa Lahdenperä

  • nar. 22.3.1946 (73 let)
    Savonlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1997 The Joyboys Story
1993 Sotapoika (TV film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Intohimonäytelmä (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
Naimakauppoja (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)
1982 Kovaosaisten kuu (TV film)
Säätiö (TV film)

TV seriály

2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
Liljankukka (TV seriál)
Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Lentsu (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1984 Enkeli lensi ohi (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)

TV pořady

1995 Lapinlahden Linnut! (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky