foto

Evan Katz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Hellfire (TV film)
1993 Love Matters (TV film)
1990 Sjezd abiturientů (TV film)

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E02)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
další epizody (4)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 2. část (S03E02)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Guilty (E03)
2011 Událost (TV seriál)
Arrival (E22)
Cut Off the Head (E17)
2010 Událost (TV seriál)
I Know Who You Are (E07)
To Keep Us Safe (E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S08E20)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S08E11)
další epizody (5)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S07E14)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
další epizody (6)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
Day 6: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S06E16)
další epizody (8)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S05E14)
Day 5: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S05E08)
další epizody (4)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S04E19)
Day 4: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S04E18)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
další epizody (7)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
další epizody (7)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 2: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S02E23)
Day 2: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S02E17)
další epizody (5)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 JAG (TV seriál)
Zajatec (S01E19)
Úkazy (S01E10)
1995 JAG (TV seriál)
Deja Vu (S01E04)
Dezertér (S01E03)
1994 McKenna (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1991 My Life and Times (TV seriál)
The Commish (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2022 Hellfire (TV film)

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Killerz (S10E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky