foto

David Cassidy

  • nar. 12.4.1950
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.11.2017 (67 let)
    Fort Lauderdale, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Forgiven This Gun4hire
2005 Popstar
2000 David Cassidy Story, The (TV film)
1990 Instant Karma
Spirit of '76, The
1980 The Night the City Screamed (TV film)

TV seriály

2009 Ruby & the Rockits (TV seriál)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Dokumentární

2000 I Love 1970's (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)

TV pořady

2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 TV Land Confidential (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Ben Stiller Show (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1969 The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Ask Harriet (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1993 The John Larroquette Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace