foto

Danny Bonaduce

  • nar. 13.8.1959 (60 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Přízrak z lesa strachu (TV film)
2009 Jak na holky
2006 Dr. Dolittle 3
2005 Malý pasák
New Partridge Family, The (TV film)
2003 Velké dítě Dickie Roberts
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
1993 America's Deadliest Home Video
1988 Deadly Intruder
1979 H.O.T.S.
1978 Born Again
Corvette Summer
1976 Bakerův jestřáb
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1973 Šarlotina pavučinka
1972 Call Holme (TV film)
1969 Fight, The

TV seriály

2019 The Kids Are Alright (TV seriál)
Low Expectations (E17)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
Stavba na zabití: část 2 (S07E02)
Stavba na zabití: část 1 (S07E01)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
Ozzy & Drix (TV seriál)
Rerun Show, The (TV seriál)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Radio Daze (S03E14)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Erikova první práce (S01E05)
1996 Boston Common (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Jak zelené bylo moje jablko (S08E16)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
1974 Partridge Family, 2200 A.D., The (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Goober and the Ghost Chasers (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)
2002 Pet Star (TV seriál)
1996 Biography: Lucky Luciano - Chairman of the Mob (TV film)

Host

TV pořady

2008 I Know My Kid's a Star (TV pořad)
The Smoking Gun Presents: World's Dumbest (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Celebrity Paranormal Project (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
TV Land Confidential (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
The Real Roseanne Show (TV pořad)
2002 Anna Nicole Show, The (TV pořad)
Dr. Phil (TV pořad)
SoapTalk (TV pořad)
2001 Other Half, The (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Roseanne Show, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky