foto

Jody Lawrance

  • nar. 19.10.1930
    Fort Worth, Texas, USA
  • zem. 10.7.1986 (55 let)
    Ojai, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Stagecoach to Dancers' Rock
1960 The Purple Gang
1958 Hot Spell
1956 The Leather Saint
The Scarlet Hour
1953 All Ashore
Captain John Smith and Pocahontas
1952 Brigand, The
1951 Mask of the Avenger
Ten Tall Men
The Family Secret
The Son of Dr. Jekyll

TV seriály

1959 The Rebel (TV seriál)
1958 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Perjured Parrot (S02E11)
1957 M Squad (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Silver Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky