foto

Nicholas Pritchard

  • nar. 1958
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Edith Piaf
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2004 Hledání Země Nezemě
2003 Byron (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Pláč (TV film)
Pojistka
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
1995 Nebezpečná dáma
1992 All Day Breakfast (TV film)
Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors (TV film)
1987 Sammy a Rosie to dělají

TV seriály

2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Něžný déšť milosrdenství (S03E02)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2004 NY-LON (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
Dressing for Breakfast (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)
Nice Day at the Office (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Tales from the Poop Deck (TV seriál)
1991 A Perfect Hero (TV seriál)
In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Salón Eliott (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
The Paradise Club (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
Hernův syn (S03E01)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky