foto

John Rue

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Most špiónů
2014 They Came Together
2013 Prodloužený víkend
2010 Doktor Smrt (TV film)
2009 Proti proudu
2008 Vdaná snoubenka
2006 Skrytá identita
2005 The Naked Brothers Band: The Movie
2004 Obyčejní hrdinové

TV seriály

2017 Jak prosté (TV seriál)
Over a Barrel (S05E13)
2016 Vinyl (TV seriál)
Pilot (E01)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Solomon (No. 32) (S03E17)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Chapter 50 (S04E11)
další epizody (6)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 36 (S03E10)
Chapter 35 (S03E09)
Chapter 30 (S03E04)
další epizody (4)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
New Car (S02E08)
2013 Girls (TV seriál)
Špatná kamarádka (S02E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
This Way Out (S03E23)
Loss of Faith (S03E19)
Fathers and Sons (S03E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Education (S03E08)
Scorched Earth (S03E04)
Family Business (S03E01)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
Friendly Fire (S02E02)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Anastázie (S01E04)
Boardwalk Empire (S01E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace