foto

James Griffith

  • nar. 13.2.1916
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 17.9.1993 (77 let)
    Avila Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1980 Příběh z Ospalé kotliny (TV film)
1978 Desperate Women (TV film)
1977 Speed trap
1976 Law of the Land (TV film)
Záplava (TV film)
1975 Babe (TV film)
1974 Hitchhike! (TV film)
Sedm opuštěných
1970 Dial Hot Line (TV film)
Like It Is
1969 Hail, Hero!
Heaven with a Gun
Seven in Darkness (TV film)
1968 Day of the Evil Gun
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1964 Advance to the Rear
Lorna
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Plná kapsa zázraků
1960 Na sever Aljašky
Spartakus
The Amazing Transparent Man
1959 The Big Fisherman
1958 Bullwhip
Frontier Gun
Man from God's Country
Return to Warbow
Seven Guns to Mesa
1957 Domino Kid
Omar Khayyam
Pevnost Petticoat
Raintree County
Vampire, The
1956 Anything Goes
Pocta zločinci
Rebel in Town
The First Texan
Zabíjení
1955 Apache Ambush
At Gunpoint
Count Three and Pray
I Cover the Underworld
Lovcova noc
Muž z Kentucky
Phantom of the Jungle - a.z.
Son of Sinbad
1954 Day of Triumph
Dragnet
Drum Beat
Jesse James vs. the Daltons
Masterson of Kansas
Rails Into Laramie
Ride Clear of Diablo
Shanghai Story, The
The Black Dakotas
The Boy From Oklahoma
The Law vs. Billy the Kid
1953 A Lion Is in the Streets
Kansas Pacific
No Escape
Powder River
The Kid from Left Field
1952 Eight Iron Men
Ma and Pa Kettle at the Fair
Red Skies of Montana
Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Al Jennings of Oklahoma
Apache Drums
Chain of Circumstance
Drums in the Deep South
Goodbye, My Fancy
Inside the Walls of Folsom Prison
Lady Pays Off, The
Payment on Demand
Rhubarb
Tak mladý, jak se cítíš
The Blue Veil
The Great Missouri Raid
1950 Bod zlomu
Bright Leaf
Double Deal
Indian Territory
Stage to Tucson
The Cariboo Trail
The Petty Girl
1949 Alaska Patrol
Daughter of the West
Fighting Man of the Plains
Holiday Affair
Oh, You Beautiful Doll
Search for Danger
Special Agent
1948 Appointment with Murder
Blonde Ice
Every Girl Should Be Married

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Isis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Catlow
1968 Shalako
1964 Lorna

TV seriály

1966 Mission: Impossible (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1964 Lorna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace