foto

Edward Hardwicke

  • nar. 7.8.1932
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.5.2011 (78 let)
    Chichester, Anglie, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2007 Fanny Hillová (TV film)
2005 Oliver Twist
2003 Láska nebeská
2002 Stahující se mračna (TV film)
2001 Enigma
Tajemná královna
2000 Ain't Misbehavin'
David Copperfield (TV film)
Na počátku (TV film)
1999 Alchymisté (TV film)
Marie, matka boží (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (24)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace