foto

Regina Lamm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El día que me muera. Mi gran velorio
2016 Miss
2012 Ruhm
2010 El mural
2004 Ay, Juancito
1996 Eva Perón
1995 Caballos salvajes
1987 Obsesión de venganza
1986 Ein Blick und die Liebe bricht aus
Miss Mary
1984 Asesinato en el senado de la nación

TV seriály

2006 Vientos de agua (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
Gasoleros (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
Ricos y famosos (TV seriál)
Señoras y señores (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
1995 Dulce Ana (TV seriál)
1994 Perla negra (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Celeste (TV seriál)
Grande Pá! (TV seriál)
1988 Amándote (TV seriál)
1987 Clave de sol (TV seriál)
1985 Infiel, El (TV seriál)
Rossé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky