foto

Robert Hardy

  • nar. 29.10.1925
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.8.2017 (91 let)
    Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Snapshot Wedding
2009 Margaret (TV film)
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Harry Potter a Fénixův řád
2006 Slečna Marplová: Sittafordská záhada (TV film)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
Lassie
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Šířit vlny
2003 Lucky Jim (TV film)
Zjevení
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Harry Potter a Tajemná komnata
Prďoši
Shackleton (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Ztracený svět (TV film)
2000 Justice in Wonderland (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
People's Passion, The (TV film)
1998 Ideal Husband, An
Já jsem Tichborne
Lazebník sibiřský
1997 Mrs. Dalloway
1996 Castle Ghosts of Ireland
Gulliverovy cesty (TV film)
1995 Castle Ghosts of England
Rozum a cit
1994 Feast at Midnight, A
Frankenstein
1992 Bomber Harris (TV film)
Mistr mezi vyděrači (TV film)
1988 Marcus Welby, M.D.: A Holiday Affair (TV film)
Paris by Night
Žena, kterou miloval (TV film)
1987 The Death of the Heart (TV film)
1986 Demon Lover, The (TV film)
Northanger Abbey (TV film)
1985 Jenny's War (TV film)
The Shooting Party
1984 Bláznivá dobrodružství Robina Hooda (TV film)
Vzdálené vrcholky hor
1981 Fothergill (TV film)
1980 Večer tříkrálový (TV film)
1977 Owner Occupied (TV film)
1976 Yellow Dog
1975 Caesar and Claretta (TV film)
Secret Agent, The (TV film)
1974 Facka
Gathering Storm, The (TV film)
1973 Dark Places
Mlčenlivý
Psychomania
Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 Demons of the Mind
Mladý Winston
1971 Getting In (TV film)
Rillington Place č.10
Stalls of Barchester, The (TV film)
1969 Son of Man (TV film)
1968 Lady Is a Liar, The (TV film)
1967 Berserk
Jak jsem vyhrál válku
1966 Phantom Lover, The (TV film)
1965 Špión, který přišel z chladu
1962 Tiara Tahiti
1958 Torpedo Run
1957 Twelfth Night (TV film)
1955 Othello (TV film)

TV seriály

2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jedenáctka mrtvého muže (S02E03)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Look at the State We're In! (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1981 Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1974 S. to S. (TV seriál)
Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Daniel Deronda (TV seriál)
1969 Manhunt (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
1956 David Copperfield (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

2007 Elementary My Dear Viewer (TV film)
1976 Meetings, Bloody Meetings

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace