foto

Pete Ploszek

  • nar. 20.1.1987 (32 let)
    Hinsdale, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
2016 The Wedding Party
Želvy Ninja 2
2014 Želvy Ninja

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kouzlo úplňku (S01E07)
Superstore (TV seriál)
Delivery Day (S04E05)
2017 Vlčí mládě (TV seriál)
Riders on the Storm (S06E10)
Blitzkrieg (S06E08)
Heartless (S06E07)
další epizody (4)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Sundowning (S06E03)
Superposition (S06E02)
Memory Lost (S06E01)
2015 Workaholics (TV seriál)
Dorm Daze (S05E01)
2013 Shameless (TV seriál)
El Gran Cañon (S03E01)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Soda Tax (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace