foto

Evan Parke

  • nar. 2.1.1968 (51 let)
    Kingston, Jamajka
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Set It Up
2017 Smartass
2016 Blue: The American Dream
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2012 Nespoutaný Django
Sun Devil and the Princess, The
2009 Blue
2008 Nakažení smrtí
Všechny cesty vedou domů
2007 To, co dýchám
2005 Fellowship
King Kong
Kiss Kiss Bang Bang
2002 Druhá řada (TV film)
Mladší bráška
Nightstalker
2001 Planeta opic
2000 Falešný únos
1999 Pravidla moštárny

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Divination (E04)
Escapology (E03)
Černá listina (TV seriál)
Pattie Sue Edwards (No. 68) (S05E15)
Mr. Raleigh Sinclair III (No. 51) (S05E14)
The Invisible Hand (No. 63) (S05E13)
další epizody (5)
2017 Bull (TV seriál)
Stockholm Syndrome (S01E12)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tvrdá životní rána (S04E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Návrat (S07E12)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Seek Those Who Fan Your Flames (E02)
další epizody (4)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Konec šílenství (S02E13)
2011 9ine (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Plán B (S02E22)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Jak chutná ponížení (S07E07)
2006 Huff (TV seriál)
Přípitek s olihní (S02E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Médium (TV seriál)
In the Rough (S01E14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
Čarodějky (TV seriál)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odvážný čin (S01E14)
2001 Alias (TV seriál)
Barvoslepý (S01E07)
Odplata (S01E06)
Zlomené srdce (S01E04)
další epizody (5)
All Souls (TV seriál)
One on One (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2006 Recreating the Eighth Wonder: The Making of 'King Kong'
2005 King Kong: Deník režiséra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace