foto

Robert Hines

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Za zimního slunovratu
1994 Frankenstein
1993 Zabiják
1991 Oživlá panenka
Černá svíce (TV film)
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1988 Hellraiser II: Svázaný s peklem - a.z.
1987 Hellraiser
1985 Městečko Wetherby

TV seriály

1991 Plány a touhy (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
The Jim Henson Hour (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)
1987 Storyteller, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky