foto

Marlies Heuer

  • nar. 19.12.1952 (67 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gooische vrouwen 2
2009 Poslední dny Emmy Blankové
2005 Allerzielen
2004 Gebroken rood (TV film)
Šestého května
2003 De passievrucht
2001 De nacht van Aalbers (TV film)
2000 De omweg
1998 Glinsterend pantser, Het (TV film)
1997 In het belang van de staat (TV film)
1995 De schaduwlopers
1994 Reünie (TV film)
1992 Rooksporen

TV seriály

2012 Golden Girls (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky