foto

Paul Benjamin

  • nar. 1938
    Pelion, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Occupy, Texas
2011 Talk Man, The
2007 Ascension Day
2005 Back in the Day
2003 Přednosta
Černí bojovníci (TV film)
2001 Angel: One More Road to Cross
2000 Stanley's Gig
1999 Breaks, The
Poslední zpověď (TV film)
1997 Gangster
Vítejte v Rosewood
Zátaras (TV film)
1996 Psalms from the Underground
1994 Drop Squad
Plot mezi světy
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1991 Super
The Five Heartbeats
1989 Jednej správně
Růžový Cadillac
1987 Bláznivá
Jsem uprchlý trestanec (TV film)
Vražedné očekávání (TV film)
1983 Deadly Force
1982 Svého druhu hrdina
1980 Gideonova polnice (TV film)
1979 I Know Why the Caged Bird Sings (TV film)
Útěk z Alcatrazu
1978 One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
Leadbelly
1975 Distance
Friday Foster
Friendly Persuasion (TV film)
1974 Education of Sonny Carson, The
1973 Mr. Inside/Mr. Outside (TV film)
Stopaři smrti
1972 Přes 110. ulici
1971 Andersonovy nahrávky
Zrozen k vítězství
1969 Půlnoční kovboj

TV seriály

2004 Policejní odznak (TV seriál)
Slipknot (S03E09)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Identity (S14E06)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Dopis (S08E20)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
1999 Angel (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
Sweet Justice (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)

Dokumentární

2002 Ralph Ellison: An American Journey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace