foto

Brian Kerwin

  • nar. 25.10.1949 (68 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Addiction: A 60's Love Story
Killer App (TV film)
2014 Dangerous Liaisons (TV film)
You Must Be Joking
2011 Černobílý svět
2008 27 šatů
2004 Pomsta ženy středního věku (TV film)
2001 Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Hon na vraha (TV film)
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
1997 Blesk (TV film)
Otisky prstů
Pan Žárlivý
Sopka: Hořící sníh (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)
Dear Diary
Jack
Návštěva z vesmíru 2 (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
Odejít jako vrah
Sins of Silence (TV film)
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Opuštěná a podvedená (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
1992 Pole lásky
Proti její vůli (TV film)
Špioni, lži a alibi
1991 Těžko splnitelné sliby
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Challenger (TV film)
1988 Bluegrass (TV film)
Mučivá láska
1987 Power, Passion and Murder (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
1986 King Kong žije
1985 Murphyho dobrodružství
1984 Nickel Mountain
Wet Gold (TV film)
1983 Antony and Cleopatra (TV film)
Intimate Agony (TV film)
1982 Miss All-American Beauty (TV film)
1980 Getting Wasted
Power (TV film)
1979 Hometown USA
Paradise Connection, The (TV film)
1978 Real American Hero, A (TV film)
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)

TV seriály

2015 Hindsight (TV seriál)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Flight Risk (S01E06)
Laskavý dotek (TV seriál)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Věc názoru (S02E05)
Mezi dvěma kameny (S02E04)
další epizody (4)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Prásk! (S03E07)
Miláčku, musím se ti přiznat… (S03E06)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1988 Roseanne (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Battle of the Network Stars X (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace