foto

Harvey Korman

  • nar. 15.2.1927
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.5.2008 (81 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ruby Princess Runs Away, The
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure
1998 Gideon
Tajemství N.I.M.H. 2
Tim and Harvey in the Great Outdoors
1996 Rolničky, kam se podíváš
1995 Drákuloviny
1994 Flintstoneovi
Vraždy v Radiolandu
1993 Betrayal of the Dove
Nepravdivý příběh (TV film)
1988 Dopravní akademie (TV film)
1987 Munchies
1986 Riskantní sázka
1985 Alenka v říši divů (TV film)
The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Kletba Růžového pantera
The Invisible Woman (TV film)
1982 Eunice (TV film)
Stopa Růžového pantera
1981 History of the World: Part I
1980 Herbie a poklad Inků
Prezident a jeho rodina
1979 Americathon
1978 Bud and Lou (TV film)
How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness (TV film)
The Star Wars Holiday Special (TV film)
1977 Carpenters at Christmas, The (TV film)
Závrať naruby
1976 Love Boat, The (TV film)
1974 Huckleberry Finn
Ohnivá sedla
1971 Suddenly Single (TV film)
1969 Den zamilovaných bláznů
Three's a Crowd (TV film)
1968 Don't Just Stand There!
1967 Three Bites of the Apple
1966 Člověk zvaný Flintstone
Prokristapána
The Last of the Secret Agents?
What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This? (TV film)
1963 Son of Flubber
1962 Gypsy
1960 Living Venus

TV seriály

1989 Nutt House, The (TV seriál)
1986 Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1978 ABC Saturday Comedy Special (TV seriál)
Harvey Korman Show, The (TV seriál)
1965 Adventures of Gallegher, The (TV seriál)
Further Adventures of Gallegher, The (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1940 Tom a Jerry (TV seriál)

Dokumentární

1986 Flintstones' 25th Anniversary Celebration, The (TV film)

TV pořady

2004 Carol Burnett Show: Let's Bump Up the Lights, The (TV pořad)
2001 Carol Burnett: Show Stoppers (TV pořad)
1993 The Carol Burnett Show: A Reunion (TV pořad)
1988 Circus of the Stars #13 (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Bob Hope for President (TV pořad)
Tim Conway Show, The (TV pořad)
1978 John Davidson Christmas Show, The (TV pořad)
The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 The 26th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Carol, Carl, Whoopi and Robin (TV film)

TV seriály

1983 Mama's Family (TV seriál)
1978 Harvey Korman Show, The (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace