foto

Henry Hanikka

  • nar. 2.10.1964 (54 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Might (studentský film)
Valmentaja (studentský film)
2015 Ollaan vapaita
2012 Miesten välisiä keskusteluja
2010 Jos rakastat
2009 Tuntematon sotilas (TV film)
2002 Rumble
1993 Olavin taivaallinen oppitunti (TV film)
1990 Hyväntekijä (TV film)
1989 Kotia päin

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (4)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
1999 Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1991 Alhola (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
1982 Reinikainen (TV seriál)
Koiranelämää (E03)

Dokumentární

2012 Stalinin kanava - vyp.
2010 Afro-Suomen historia (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace