foto

Hubert Kreuz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Gold für den König (TV film)
1985 Händel aus Halle (TV film)
1980 Die Reise von Neukuckow nach Nowosibirsk (TV film)
1979 Čert má děravé boty ang Lessing v Lipsku (TV film)
1978 Unser Drache Kasimir (TV film)
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
Der verschwundene Fluß (TV film)
1976 Netvor ze Samarkandu (TV film)
1975 Menschenskind, Nikolka (TV film)
Pohádka o vojáku a hadu (TV film)
1974 Die goldene Kuh (TV film)
Fürstenkind und Bauernjunge (TV film)
1973 Die Nacht der Barrikaden (TV film)
1972 Das Geheimnis der Jagdhütte (TV film)
Ein unheimliches Glück (TV film)
1971 Die Pulverprobe (TV film)
1969 Genosse Vater (TV film)
1968 Die entführte Braut (TV film)

TV seriály

1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Geisterfahrer (E129)
1978 Schauspielereien (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Die Tage der Commune (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky