foto

Oumar Diaw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ils l'ont fait
Nemilosrdní
2014 Une histoire banale
2012 Adouna: La vie, le monde (TV film)
Les Pirogues des hautes terres (TV film)
2010 Dancing Paris
2009 Tellement proches
2007 Regarde-moi

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terremere

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace