foto

Howard McGillin

  • nar. 5.11.1953 (65 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Prokleté dědictví (TV film)
South Park: Peklo na Zemi
1997 Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
1994 Labutí princezna
1991 Mimi & Me (TV film)
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
Společná hra
1984 Where the Boys Are
1982 Dělej, co umíš (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)
Women in White (TV film)
1978 Long Journey Back (TV film)
1977 Mary Whiteová (TV film)

TV seriály

2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Verdikt (S07E21)
Střelba (S07E17)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Snow Angels (S01E19)
1998 Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
1980 Number 96 (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1977 Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1986 Follies in Concert (TV film)
1982 Nature (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace