foto

Emilio Bardi

  • nar. 1960
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Niño de barro, El
2006 Nový svět
2005 Severovýchod
2001 Fiebre del loco, La
Rosarigasinos
1997 Mafiánští policisté
Pozústatky ráje
1996 Carlos Monzón, el segundo juicio
1995 Caballos salvajes
1993 Matar al abuelito
1986 Perros de la noche
1985 Sucedió en el internado
1984 Chicos de la guerra, Los

TV seriály

2011 El Elegido (TV seriál)
2009 Epitafios 2 (TV seriál)
2006 Jsi můj život (TV seriál)
2005 Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2003 Abre tus ojos (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2000 Divoký měsíc (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1998 Alas, poder y pasión (TV seriál)
Divoký anděl (TV seriál)
1997 Cebollitas (TV seriál)
1995 Amigovios (TV seriál)
Día que me quieras, El (TV seriál)
1993 Regalo del cielo (TV seriál)
1991 Antonella (TV seriál)
Grande Pá! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace