foto

Leila Komppa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1982 Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace