foto

Antonio Buero Vallejo

  • nar. 29.9.1916
    Guadalajara, Castilla-La Mancha, Španělsko
  • zem. 28.4.2000 (83 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Pláč pro banditu

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Esquilache - divadelní hra
Sudcovia noci (TV film) - divadelní hra
1982 Säätiö (TV film) - divadelní hra
1978 Doble historia del Dr. Valmy, La
1967 Dvorné dámy (TV film) - divadelní hra
1958 En la ardiente oscuridad - divadelní hra
1957 Madrugada - divadelní hra
1950 Historia de una escalera - scénář, divadelní hra

TV seriály

1989 Primera función (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky