foto

Rosalind Halstead

  • nar. 18.7.1984 (36 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Burnt Orange Heresy
2011 Rage of the Yeti (TV film)
2009 Den trifidů (TV film)
Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2007 Andělé a panny
Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Berry's Way (TV film)
2005 Show začíná
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2020 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Mo sheng ren (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Last Chance (S01E05)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Vicious Vet (S01E06)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (8)
2013 Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E04)
Slečna Marplová (TV seriál)
Nekonečná noc (S06E03)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 The Fades (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Don a žebračka (S03E05)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)

Dokumentární

2012 Sherlock Uncovered