foto

Rosalind Halstead

  • nar. 18.7.1984 (34 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Slečna Marplová: Nekonečná noc (TV film)
2011 Rage of the Yeti (TV film)
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2007 Andělé a panny
Královna Alžběta: Zlatý věk
2006 Berry's Way (TV film)
2005 Show začíná
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Sons and Lovers (TV film)

TV seriály

2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Mo sheng ren (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Last Chance (S01E05)
2014 Dominion (TV seriál)
Beware Those Closest to You (S01E08)
Ouroboros (S01E07)
Black Eyes Blue (S01E06)
další epizody (8)
2013 Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E03)
2012 Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 The Fades (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
Don a žebračka (S03E05)
2009 Den trifidů (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)

Dokumentární

2012 Sherlock Uncovered
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace