foto

Dan Bilzerian

  • nar. 7.12.1980 (36 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dan Bilzerian se narodil dne 7. prosince 1980. Má za sebou krátkou kariéru u amerických Navy SEALs. V současné době se živí jako pokerový profesionál a zároveň je spoluzakladatel jedné internetové pokerové herny.

Dan Bilzerian se dá považovat za jakýsi internetový fenomén. Je známý svým nezřízeným a nemírným životem plným večírků a krásných žen. K jeho životu také patří neuvěřitelné sázky a provozování všemožných extrémních sportů. Z toho důvodu má jeho účet na Instagramu přes čtyři miliony fanoušků.

Nejprve se objevil jako kaskadér ve filmu Pád Bílého domu (2013). Následně se jako producent podílel na filmu Na život a na smrt (2013), ve kterém se zároveň objevil v jedné z menších rolí. Jeho jméno je také uvedeno v titulcích filmů v případě jeho menších rolí ve filmech jako Jedna za všechny (2014) nebo Equalizer (2014).

Adam "JardaBauer" Jareš

Herecká filmografie

Filmy

2016 Týpci a zbraně
2015 Na vlastní pěst
2014 Cat Run 2
Equalizer
Jedna za všechny
2013 Na život a na smrt

TV seriály

2017 Blitz's Real Hollywood Stories (TV seriál)

TV pořady

2009 2009 World Series of Poker (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace