foto

Calum Worthy

  • nar. 28.1.1991 (27 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Poprvé se dostal na stříbrná plátna v devíti letech, kdy hostoval v seriálu Night Visions. V 10 letech si zahrál v šesti epizodách seriálu I Was a Rat. V podstatě si zahrál v 50 odlišných filmech a televizních seriálech, poněvadž Calum hodně procestoval - byl v Kanadě, USA, Velké Británii, Austrálii, a dokonce byl i v Singapuru. Byl nominovaný za "nejmladšího herce" v letech 2004 a 2010. Jeho nejznámější role je postava Deze v seriálu Austin & Ally, kde si zahrál jednu z hlavních postav. Calum řekl, že když má čas z natáčení Austin & Ally, chodí na univerzitu. Ve volném čase také chodí ven s přáteli, a také s nimi kreslí.

David "ManOfPhoenix" Nguyen (Davides)

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Thinning: New World Order
2017 Bodied
Nickelodeon's Not So Valentine's Special (TV film)
Replicate
2016 The Thinning
2015 The Blackburn Asylum
Všechno, co si přeje
2014 Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend
2013 Souboj s Antikristem
2012 Austin & Jessie & Ally (TV film)
2011 Nadějný rok
Nejlepší hráč (TV film)
Pravděpodobnost výhry
2010 Freshman Father (TV film)
Národ snílků
Pouto mlčení (TV film)
2009 What Goes Up
Život naplno (TV film)
2008 Left Coast (TV film)
Mulligans
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Mimzy
Vražedné vize (TV film)
2006 Budiž světlo
Dr. Dolittle 3
2004 Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Velká rodinná sešlost (TV film)

TV seriály

2017 American Vandal (TV seriál)
Clean Up (S01E08)
Climax (S01E07)
Gag Order (S01E06)
další epizody (8)
Cassandra French's Finishing School (TV seriál)
Homecoming (E08)
Finals Week (E07)
Health & Fitness (E06)
další epizody (8)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
While My Guitar Gently Weeps (S02E08)
Why Don't We Do It in the Road (S02E03)
Motiv (TV seriál)
Zahraniční vztahy (S04E08)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Love Is a Rose and You Better Not Pick It (E10)
2014 Coppertop Flop Show, The (TV seriál)
Some Assembly Required (TV seriál)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Blowback (E14)
2009 Stormworld (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Perfect Storm (S02E07)
Smallville (TV seriál)
Legie superhrdinů (S08E11)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Wishful Thinking (S04E08)
2007 Vyrobeno v továrně (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Když jsi tak chytrý, tak proč jsi mrtvý? (S02E07)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn versus Rudý fantom (S01E08)
Pilot (S01E01)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Konec dětství (S01E05)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
The Mystery of Douglas Hibbard/Wheelchair Man/The Vigil/The Mandarin's Bowl/Ghost Writer (S04E11)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)

Dokumentární

2016 24 Hours of Reality: The Road Forward (TV film)
2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood

TV pořady

2015 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2006 Disney 365 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Coppertop Flop Show, The (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace