foto

Vesa Wallgren

  • nar. 4.11.1960 (58 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valmentaja
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2011 Jussi Vares: Pavučina smrti
2010 Rajavartija
1999 Zlatá horečka v Laponsku

TV seriály

2016 Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Roba (TV seriál)
Tyttöjen ilta (S03E01)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Alin taju (E02)
Kuka sinä olet? (E01)
Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sebastian (S02E02)
Sanneli (S02E01)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Tilinpäätös Tyrisevän tapaan (S04E06)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)
další epizody (6)
2012 Tehdas (TV seriál)
Varjomies (S01E04)
Pirunpelto (TV seriál)
Tarkastaja törmäyskurssilla (S03E02)
Tummanpuhuvia tunteita (S03E01)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
Antti (S01E01)
Pirunpelto (TV seriál)
Kohti kuilun reunaa (S02E06)
Yöllisiä ystäviä (S02E05)
Ahkerointia aamunkoitteessa (S02E04)
další epizody (5)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Hengetön tietää (S01E06)
Tapahtumien yö (S01E05)
Jos ei tykätä ni tapetaan (S01E04)
další epizody (6)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)

Host

TV pořady

1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace