foto

Oleg Tkačjov

  • nar. 15.7.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Uskolzajuščaja žizň (TV film)
Zloumyšlennica (TV film)
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Kuzněc mojego sčasťa (TV film)
Otogrej moje serdce (TV film)
Rasplata za sčastě (TV film)
Red Dog
2015 Alla v poiskach Ally
Prostiť za vsjo (TV film)
Šjopot
2013 Dětočki
Čužoje lico (TV film)
2012 Doč
Rusalka (TV film)
2011 Pět nevěst
2009 Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
Pop
2008 V ijuně 41-go
2007 SMERŠ: Smrt špiónům
Vragi
2006 Lov na Piraňu
Poslední obrněný vlak

TV seriály

2020 Děd Morozov (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
Serebrjanyj otblesk sčasťja (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
Zmei i lestnicy (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Doktor Ulitka (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Cvet speloj višni (TV seriál)
Kačeli (TV seriál)
Mať za syna (TV seriál)
Snajper. Oficer SMERŠ (TV seriál)
2016 Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Ključi (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Za lučšej žizňu (TV seriál)
Zapach lavandy (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Uchažjor bolšoj mamočki (S03E08)
Ložnaja versija (S03E06)
2015 Barista (TV seriál)
Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Cholodnoje bljudo (TV seriál)
Dom dlja kukly (TV seriál)
Domrabotnica (TV seriál)
Doč za otca (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
Ukradi meňa (TV seriál)
Verni meňa (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ně uchodi (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Lesnyje braťja (S02E17)
2011 Narkomovskij oboz (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Vyjti iz čulana (E11)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Mesť dlja zvezdy (S01E30)
2010 Žurov (TV seriál)
Koškin chvost (S02E04)
Čas Volkova (TV seriál)
Korolevskaja krov (S04E15)
2009 Sud (TV seriál)
Učilka (E05)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 6 (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky