foto

Vjačeslav Manučarov

  • nar. 6.10.1981 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Korotkije volny
Samaja svetlaja ťma
2015 Poka nět
2013 Strana chorošich dětoček
2012 Moja bezumnaja semja
2011 Ljubov morkov 3
2010 Brillianty. Vorovstvo
Gluchar v kino
2009 Laskovyj maj
2003 Medovyj mesjac (TV film)
2002 Ruská archa

TV seriály

2019 Soděržanki (TV seriál)
2018 Děkabristka (TV seriál)
Pekar i krasavica (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
2016 Opekun (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
2014 Do svidanija, malčiki (TV seriál)
2011 Robinzon (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Golod (S03E09)
Vtoraja žizň (S03E06)
Čoknutyj (S03E04)
další epizody (5)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bilet v večnosť (S02E22)
Minuta slavy (S02E21)
Don Žuan (S01E07)
další epizody (5)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Grjaznyje děňgi (S03E01)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace