foto

Timofej Tribuncev

  • nar. 1.7.1973 (46 let)
    Kirov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doktor Liza
Port
Prazdnik (TV film)
2018 Russkij běs
Sjem par něčistych
Věčný život Alexandra Christoforova
2017 Kilimandžara
Legenda o Kolovratovi
Zradnyk
Čestné pionýrské 3
2016 Monach i běs
Pogoňa za šeděvrom
2015 Bliže, čem kažetsja
Orlean
Strana čuděs
Čestné pionýrské 2
2014 Pacienty
Poddubnyj
Poslednij vagon. Vesna
V sportě tolko děvuški
Větrenaja ženščina
2013 Pelmeni
Strana chorošich dětoček
Čestné pionýrské
Ženskij děň
2012 Solo na saxofoně (TV film)
V mlze
2011 Balada o bombardérovi
Gromozeka
2010 Moje štěstí
2009 Zázrak
Čelověk, kotoryj znal vsjo
2008 Den v Jurjevu
Děngi dlja dočeri (TV film)
Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2007 Gljaněc
Krutost
Otryv
Putování s domácími zvířaty
2006 Ostrov
2002 Hvězda

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
Triada (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Mjortvoje ozero (TV seriál)
2016 Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Kuprin. Jama (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Staroje ružjo (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2012 V zone riska (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
Vesucha! (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Krest v kruge (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky