foto

Colin David Reese

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Irina
2011 Un jour mon père viendra
2008 8th Wonderland
Sans arme, ni haine, ni violence
Síla odvahy
2005 Rekonstrukce
1994 Jeanne la Pucelle II - Les prisons

TV seriály

2015 Versailles (TV seriál)
Já jsem stát (S01E02)
1992 Highlander (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky