foto

Mittita Barber

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bad City
Happy Face Killer (TV film)
2012 Crowsnest

TV seriály

2014 Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Unforgiven (S06E13)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Cloverdale (S02E05)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace