foto

Mittita Barber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bad City
Happy Face Killer (TV film)
2012 Crowsnest

TV seriály

2018 Supergirl (TV seriál)
Fort Rozz (S03E11)
2014 Arrow (TV seriál)
Šelmy (S02E17)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
No Trout About It (S07E14)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Unforgiven (S06E13)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Cloverdale (S02E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Počítají měňavci elektrické ovečky? (S03E04)
2008 Kyle XY (TV seriál)
First Cut Is the Deepest (S02E19)
Láska je Láska (TV seriál)
Lesbický večírek (S05E04)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace