foto

Ljubov Poliščuk

  • nar. 21.5.1949
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 28.11.2006 (57 let)
    Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
2000 Rycarskij roman (TV film)
Tichije omuty
1996 Impotent
1995 Krestonosec
Širli-Myrli
1994 Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Tretij ně lišnij
1993 A čoj-to ty vo frake? (TV film)
Dafnis i Chloja
Skandal v našem Klošgorodě
Vaši palcy pachnut ladanom!
1992 Babnik 2
Cena golovy
Novyj Odeon
1991 Terroristka
Verbovščik
Ščen iz sozvězdija Gončich psov
1990 Babnik
Moja morjačka
Papaška i mem
Senit zon
1989 Interděvočka
Ja v polnom porjadke
Ljubov s privilegijami (TV film)
1988 Prezumpcija něvinovnosti
Proisšestvije v Utinoozjorske
1987 Christiane
1986 Nužnyje ljudi (TV film)
Zolotaja rybka
1985 Dikij větěr
Lovec hadů
1984 Jesli možeš, prosti...
Vyjigryš odinokogo kommersanta
1983 Ja gotov priňať vyzov
Tajna Čjornych drozdov
1982 Kraža (TV film)
1981 Bílá vrána
Na čužom prazdnike
Něsravněnnyj Nakoněčnikov
Otpusk za svoj sčjot (TV film)
1980 Tolko v mjuzik-cholle (TV film)
Výstřel do zad
1979 Babylón XX
Klub sebevrahů (TV film)
To je ten baron Prášil (TV film)
V mojej smerti prošu vinit Klavu K.
1978 31 ijuňa (TV film)
Dueňa (TV film)
1977 Julie Vrevská
Semja Zacepinych (TV film)
Volšebnyj fonar
Zolotaja mina
1973 Skřivánek a Lyra

TV seriály

2005 Samaja krasivaja (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2002 Russkije amazonki (TV seriál)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)
1977 12 stuljev (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace