foto

Colleen McGuinness

  • nar. 21.5.1977 (41 let)
    Killeen, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
2017 Friends from College (TV seriál)
Second Wedding (S01E06)
2014 About a Boy (TV seriál)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
St. Patrick's Day (S06E12)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Too Much Information (E06)
How To... (E02)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
There Is No Room for You on My Ass (E17)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace