foto

Nicolas Surovy

  • nar. 30.6.1944 (76 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Po čem touží kluci
1997 Když je vrah na blízku
Two Voices (TV film)
1996 Jak zachránit prezidenta
Muž, který dopadl Eichmanna (TV film)
1995 Srdce má oči
Záhadné pobřeží (TV film)
1993 12:01 (TV film)
Telling Secrets (TV film)
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Navždy mladý
1989 Wolf (TV film)
1988 Laura Lansing Slept Here (TV film)
Steal the Sky (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
Stark: Mirror Image (TV film)
1985 Half Nelson (TV film)
Stark (TV film)
1984 You Can't Take It with You (TV film)
1982 Act, The
1980 Doctor Franken (TV film)
1976 Time of Your Life, The (TV film)
1973 Bang the Drum Slowly
1971 Make a Face
1966 For Pete's Sake

TV seriály

2004 Deadwood (TV seriál)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
Byl to chlap (S01E04)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Acts of Mercy (S01E15)
2001 Advokáti (TV seriál)
Vanished: Part 2 (S06E05)
Vanished: Part 1 (S06E04)
JAG (TV seriál)
Kráčet na křídlech (S06E20)
2000 Akta X (TV seriál)
Úplně všechno (S07E17)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Blessing (S02E03)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda mezi přáteli (S12E16)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Den v minulosti (S01E03)
1993 Key West (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Misconception (S02E06)
1989 Wolf (TV seriál)
1986 Bridges to Cross (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)