foto

Cali Sheldon

  • nar. 17.6.2002 (15 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Agorable
Winner
2006 Novel Romance

TV seriály

2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Přátelé (TV seriál)
Když Estelle zemřela (S10E15)
Jak Chandlera přistihli (S10E10)
2003 Přátelé (TV seriál)
Prohlídka bytu (S10E07)
Rossův grant (S10E06)
Jak Amy hlídala Emmu (S10E05)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace