foto

Eamon Farren

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Harmony
Winchester: Sídlo démonů
2017 Mohawk
2015 Spící dívka
2014 Carlotta (TV film)
Killing Field, The (TV film)
Love Is Now
2012 Chained
2011 Red Dog
X
2009 Lucky Country
Požehnaní
2004 Perfect
2002 Odpadlík (TV film)

TV seriály

2018 The ABC Murders (TV seriál)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
další epizody (6)
2010 The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace