foto

Eamon Farren

  • nar. 19.5.1985 (35 let)
    Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lingua Franca
2018 Harmony
Winchester: Sídlo démonů
2017 Mohawk
2015 Spící dívka
2014 Carlotta (TV film)
Killing Field, The (TV film)
Love Is Now
2012 Chained
2011 Red Dog - psí legenda
X
2009 Lucky Country
Požehnaní
2004 Perfect
2002 Odpadlík (TV film)

TV seriály

2019 Zaklínač (TV seriál)
Něco více (S01E08)
Před pádem (S01E07)
Vzácný druh (S01E06)
další epizody (8)
2018 Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
další epizody (6)
2010 The Pacific (TV seriál)
Basilone (E02)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jak vznikal Zaklínač
Zaklínač: Pohled do zákulisí (TV seriál)