foto

Alexandr Lymarev

  • nar. 18.1.1983 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Razbudi meňa
2013 Čužoje lico (TV film)
2009 Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
2008 Igra
Platon
2007 Nulevoj kilometr
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
2003 Medovyj mesjac (TV film)

TV seriály

2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2015 Pochiščenije Evy (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
2009 Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Volki (S01E01)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky