foto

Mariella Ahrens

  • nar. 2.4.1969 (51 let)
    Leningrad , Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 O panně Mahuleně (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Ukradené léto (TV film)
2009 Ein Fall von Liebe (TV film)
Gier (TV film)
Srdce mého otce (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2007 Setkání u řeky (TV film)
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
Utta Danella: Ženy ze zámku (TV film)
2003 Na dně propasti (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
Hra osudu (TV film)
2001 Duhový had (TV film)
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
2000 Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
Pouštní růže (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
1998 Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
Pronásledovaná (TV film)
1997 Kabel und Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
Tut mir leid wegen gestern (TV film)
1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Enttäuschte Erwartungen (S13E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alte Wunden (S09E10)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sansibar (S04E10)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Wiener Glut (S01E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Eins zu Eins (E05)
1995 Westerdeich (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Erbarmungslos (E02)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2009 Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
2007 Das unglaubliche Quiz der Tiere (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky