foto

Rudy Bond

  • nar. 1.10.1912
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 29.3.1982 (69 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Stand by Your Man (TV film)
1979 Růže
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
1973 Brock's Last Case (TV film)
1972 Kmotr
1971 Mr. Forbush and the Penguins
1970 Move
1969 Herkules v New Yorku
1960 Because They're Young
Mountain Road, The
1959 Uprostřed noci
1957 Dvanáct rozhněvaných mužů
Hard Man, The
Nightfall
The Brothers Rico
1954 V přístavu
1953 Slečna Sadie Thompsonová
1951 Tramvaj do stanice Touha
1950 With These Hands

TV seriály

1980 Skag (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Directions (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Investigator (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace