foto

Wright King

  • nar. 11.1.1923
    Okmulgee, Oklahoma, USA
  • zem. 25.11.2018 (95 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 House Made of Dawn
1978 The Critical List (TV film)
1977 Spell, The (TV film)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
Helter Skelter (TV film)
1974 The Missiles of October (TV film)
1973 Útok včelích panenek
1972 Journey Through Rosebud
1970 Along Came a Spider (TV film)
The Andersonville Trial (TV film)
1968 Divotvorný hrnec
Planeta opic
Shadow Over Elveron (TV film)
1965 Král Krysa
1962 Dangerous Charter
1959 Nedozírný vliv
Přestřelka v Dodge City
1957 Hot Rod Rumble
1956 Alarm (TV film)
Stagecoach to Fury
The Bold and the Brave
The Young Guns
1951 Tramvaj do stanice Touha

TV seriály

1977 Logan's Run (TV seriál)
Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Of Late I Think of Cliffordville (S04E14)
1961 Hazel (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Shadow Play (S02E26)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Crime Photographer (TV seriál)
Out There (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Gabby Hayes Show (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace